Merk: Winfakt
Model: STARTER
Beschikbaarheid: Op voorraad
181,50€ 240,79€
Excl. BTW: 150,00€
WinFakt! Starter
Met het WinFakt! Starterspakket kiest u voor makkelijk en stabiel factureren. U beheert uw klanten en u maakt duidelijke facturen met uw eigen logo.
 
Lay-out factuur
Een factuur maken in WinFakt! was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat u moet zijn de artikelen op de factuur zetten. WinFakt! doet de rest. Dat is niet alleen erg handig maar ook nog eens zeer tijdbesparend.
 
Verkoop
WinFakt! biedt u een overzicht van alle verkoopdocumenten van het actieve boekjaar. U krijgt in één oogopslag een overzicht van de betaalde – en de niet betaalde facturen. Een onmisbare tool.
 
Rapport - Overzicht verkochte artikelen
Uit statistieken kan je altijd veel leren. In WinFakt! is het bijvoorbeeld mogelijk om na te gaan welke artikelen er het voorbije jaar over de toonbank gingen of om te bekijken welke artikelen er nog in voorraad zijn.
 
Alle functies die u nodig heeft
U kunt artikels aanmaken van uw assortiment of diensten zodat uw factuur in enkele muisklikken klaar is. Verder duidt u aan als uw klant zijn factuur betaalt. Als de vervaldatum van de factuur verstreken is, krijgt u een visuele melding en kan u een herinneringsbrief printen.
 
Doelgericht werken
Een gemotiveerde zelfstandige moet dankzij WinFakt! niet meer beginnen in Excel of Word. Begin vanaf dag 1 met een pakket dat uw administratie vereenvoudigt zoals het moet. Veel succes met uw zaak!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten