Voor elke aankoop bij de webwinkel van Jave Computers, Jave Webstore, Jave Verhuurservice, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 1

 

Jave Computers*

Watering 1

8020 Ruddervoorde

België

 

Tel: +32 (0)485 332 321

 

BTW: BE 0896.760.743

 

 

We zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag vanaf 12 uur.

Op zaterdag mogelijk vroeger.


* Jave Computers handelt ook onder de namen Jave Webstore, Jave Verhuurservice, Jave Software Store en Jave Hosting Service.

 

 

TOEPASSELIJKHEID

Artikel 2.

 1. Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten.
 2. Sommige producten hebben aangepaste voorwaarden, deze staan dan ook vermeld bij het product. Deze aangepaste voorwaarden hebben altijd voorrang op de algemene voorwaarden. Als ze elkaar tegenspreken geldt altijd de voorwaarde die bij het product staat!
 3. Bij problemen, spreek ons aan, wij zijn gemakkelijke mensen.
 4. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.
 5. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, kunnen we deze bestelling weigeren.
 6. Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden die steeds beschikbaar zijn via onze website.


HET AANBOD

Artikel 3.

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Wij doen ons best om fouten te vermijden, maar ook wij zijn ‘maar’ mensen. Een foutje is niet uitgesloten. Wanneer het duidelijk om een fout gaat, gelieve ons dan te verontschuldigen voor het ongemak. Wij kunnen in geval van foutieve prijzen op de website, de koop annuleren. Wij betalen dan per direct de gemaakte kosten terug en u mag een commerciële geste verwachten in de vorm van een korting. 


DE OVEREENKOMST

Artikel 4.

 1. Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Daar werken wij dag en nacht aan.
 2. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Jouw bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we voor jouw betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. We aanvaarden Bancontact/Mister Cash, Paypal, Visa, MasterCard, overschrijving, contant. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van jouw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.
 3. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

HERROEPINGSRECHT

Artikel 5.

 1. Heb je het product één keer uitgetest en voldoet het niet aan de verwachtingen? Dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling terug.
 2. Wij aanvaarden enkel producten terug die in de originele, onbeschadigde verpakking zitten en geen sporen van gebruik bevatten (krassen, valschade, …).

VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD

Artikel 6.

Tijdens de bedenktijd mag je het product uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in 'winkelstaat' is, dan kan het zo zijn dat je minder geld of geen geld voor het product terugkrijgt.

VERZENDKOSTEN IN GEVAL HERROEPING

Artikel 7.

-       De verzendingskosten zijn ten laste van de klant.

-       De klant kiest zelf zijn verzendservice.

-       De klant zorgt voor een stevige verpakking.

VERPLICHTINGEN VAN JAVE COMPUTERS BIJ HERROEPING

Artikel 8.

Zodra jij binnen 14 dagen bij ons aangeeft iets terug te willen sturen, doen wij dit:

 • We sturen na ontvangst van jouw aanvraag een bevestiging, en beloven uw retour te bekijken van zodra het binnenkomt.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 9.

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

 • Softwarepakketten, inktcartridges en tonercassettes waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend. Of als deze zijn geïnstalleerd of geregistreerd.
 • Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof waarvan de verpakking is geopend.
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
 • Artikelen zoals oordopjes, in-ear-headsets, stijl- en krultangen, tandenborstels en massage-, scheer-, of epileerapparaten waarvan de verpakking is geopend. Deze kun je om hygiënische redenen niet ruilen.

DE PRIJS

Artikel 10.

 1. Zie artikel 3.
 2. Er is geen verschil tussen de prijzen in onze winkels en op onze website.
 3. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle wettelijke bijdragen.
 4. Verzendingskosten komen er extra bij, tenzij u uw producten zelf komt ophalen.

CONFORMITEIT EN GARANTIE

Artikel 11.

 1. Je hebt recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.

 

LEVERING EN UITVOERING

Artikel 12.

 1. Wij doen ons best om uw producten zo snel mogelijk bij u te krijgen.
 2. Sommige producten moeten wij ook bij externe partners bestellen, de levertijd van die producten is langer.
 3. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

BETALEN

Artikel 13.

 1. Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct na ontvangst je bestelling in orde.
 2. We aanvaarden alle betaalmiddelen die op onze website staan genoemd.

OVERMACHT

Artikel 14.

 1. Als er sprake is van een overmachtssituatie kan het zijn dat wij onze verplichtingen richting jou niet meer kunnen waarmaken. Dat hoor je zo snel mogelijk. Zodra deze overmachtssituatie voorbij is zullen we onze beloftes inlossen. Als dat te lang duurt kan je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al had betaald, krijg je je betaling zo snel mogelijk terug.
 2. Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle waardoor we richting jou onze beloftes niet kunnen waarmaken. Hieronder vallen stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen of het op enig moment niet beschikbaar zijn van onze website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden.

INTELLECTUELE EIGENDOM

Artikel 15.

 1. Onze website, logo's, teksten, foto's, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door copyrights.
 2. Dit betekent dat je ons logo, website, foto's, namen, teksten, kleurencombinatie etc. niet mag kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande toestemming.